Ga cash 3

Bitcoin - A Peer to Peer Electronic Cash System

2011.05.20 12:07 handburglar Bitcoin - A Peer to Peer Electronic Cash System

When Bitcoin moderators began censoring content and banning users they disagreed with, btc became a community for free and open crypto discussion. This happened long before the creation of Bitcoin Cash. Over the years /btc became community of historians & torchbearers, preservers of Satoshi's Bitcoin for future generations.
[link]


2014.11.10 08:41 Sciencecool Bitcoin Cash: Peer-to-Peer Electronic Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) brings sound money to the world. Merchants and users are empowered with low fees and reliable confirmations. The future shines brightly with unrestricted growth, global adoption, permissionless innovation, and decentralized development. All Bitcoin holders as of block 478558 are now owners of Bitcoin Cash. All Bitcoiners are welcome to join the Bitcoin Cash community as we move forward in creating sound money accessible to the whole world.
[link]


2011.06.21 03:00 HardwareSwap

Do you want to trade your unused computer part for something you will use? Welcome to Hardwareswap, a community and marketplace for buying, selling, and trading all sorts of PC Hardware. It is very important than you read the wiki located in the sidebar for safe trading procedures.Reading our rules and guides is the best and most proven way to prevent getting scammed!
[link]


2023.06.02 10:33 Arcoo33 Skipton launches new "eye watering" 7.5% savings account for existing members

You need to have a Skipton savings account with at least £1 in it and/or a mortgage with the building society set up on or before 31 May.
The 7.5% rate is fixed for a year, and you'll get the interest paid in a lump sum when the account matures. After that your balance will be moved to Skipton's easy access account - unless you instruct it otherwise.
The account can hold a maximum of £3,000 for the year - and you can make maximum monthly deposits of £250. However, any unused allowance from previous months rolls over - so if you put in £200 one month, the next month you'll be allowed to deposit £300.
You cannot access your cash before the year is up - the account will be closed, and you'll only be paid the interest earned up until you took money out.
Unfortunately I don't have an account with them, but good luck to those who. Hopefully others will follow suit.
submitted by Arcoo33 to UKPersonalFinance [link] [comments]


2023.06.02 10:30 suadiennuocanhdung Dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà giá rẻ Hà Nội, thợ sửa đường ống nước bị tắc, bị bục vỡ, rò rỉ, âm tường, âm nền, trong hộp kỹ thuật

Dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà giá rẻ Hà Nội, thợ sửa đường ống nước bị tắc, bị bục vỡ, rò rỉ, âm tường, âm nền, trong hộp kỹ thuật
+Dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà giá rẻ, uy tín số 1 ở Hà Nội. Là giải pháp sửa chữa cho vấn đề hỏng hóc của đường ống cấp và thoát nước bị bục vỡ, bị rò rỉ, bị tắc cần phải thông, hoặc đường ống cũ cần phải thay thế bằng đường ống mới.
+Bạn đang gặp vấn đề với hệ thống đường ống cấp và thoát nước trong nhà của mình? Đường ống nước bị hỏng, dẫn đến nước không chảy được hoặc bị rò rỉ, bị bục vỡ khiến bạn khó chịu và lo lắng?
+Bạn muốn tìm dịch vụ cung cấp thợ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội uy tín, giá rẻ, chuyên nghiệp? Bài viết này sẽ giúp bạn hiểu rõ hơn về các vấn đề liên quan đến đường ống nước và cách giải quyết chúng bằng dịch vụ sửa chữa đường ống nước.
Xem thêm: thợ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ
Lý do tại sao bạn cần dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ?
+Đường ống nước không hoạt động đúng cách có thể gây ra những vấn đề lớn cho gia đình bạn. Việc chậm trễ sửa chữa có thể dẫn đến sự cố nặng hơn và tăng chi phí sửa chữa trong tương lai. Dưới đây là một số lý do tại sao bạn cần dịch vụ sửa chữa đường ống nước:
 • Rò rỉ nước ở các điểm kết nối: Những chỗ kết nối giữa đường ống nước có thể bị rò rỉ do quá trình sử dụng lâu dài hoặc do sai sót trong quá trình thi công.
 • Rò rỉ này có thể làm giảm áp suất nước và hoàn toàn ảnh hưởng đến các thiết bị sử dụng nước như vòi sen, bồn tắm, chậu rửa mặt.
 • Đường ống bị tắc nghẹt: Thường xuyên sử dụng các thiết bị như máy giặt, máy rửa chén, máy nước nóng,... có thể gây tắc đường ống nước.
 • Nếu không đưa ra giải pháp sửa chữa kịp thời, đường ống sẽ bị tắc nghẽn khiến cho việc sử dụng nước gặp phải khó khăn.
 • Đường ống nước bị gãy hoặc hư hỏng: Quá trình sử dụng lâu dài hoặc do nhiều nguyên nhân khác nhau có thể gây ra tình trạng đường ống nước bị gãy hoặc hư hỏng.
 • Việc không sửa chữa kịp thời có thể gây ra những hậu quả nghiêm trọng hơn cho gia đình bạn.
https://preview.redd.it/bchxfh27fk3b1.jpg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=de900c52ee34c481ea0ba7d2e29e8cb0094c7b65
Cách chọn dịch vụ cung cấp thợ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ
+Tìm kiếm và chọn một đơn vị, dịch vụ sửa chữa đường ống nước đáp ứng nhu cầu của bạn là điều quan trọng. Dưới đây là một số lưu ý để giúp bạn chọn được đơn vị, dịch vụ sửa chữa tốt nhất:
 • Kinh nghiệm: Hãy chọn dịch vụ có thợ có kinh nghiệm và chuyên nghiệp trong việc sửa chữa các hệ thống ống nước. Thợ có kinh nghiệm sẽ nhanh chóng xác định nguyên nhân gây ra vấn đề và đưa ra giải pháp sửa chữa hiệu quả.
 • Đánh giá từ khách hàng trước đó: Tìm hiểu thông tin về thợ sửa chữa bằng cách tham khảo đánh giá từ khách hàng trước đó. Bạn có thể tìm kiếm đánh giá trên các trang web đánh giá, hoặc hỏi ý kiến từ người thân, bạn bè, đồng nghiệp,… để có được thông tin chính xác và đáng tin cậy.
 • Giá thành: Hãy tìm kiếm thợ sửa ống nước có giá cả phải chăng và hợp lí. Tuy nhiên, bạn không nên chỉ quan tâm đến giá thành mà còn phải đảm bảo rằng chất lượng của dịch vụ cũng đáp ứng nhu cầu của bạn.
 • Thời gian hoàn thành công việc: Trong quá trình tìm kiếm thợ sửa ống nước, hãy hỏi họ về thời gian hoàn thành công việc. Bạn nên chọn thợ có thể hoàn thành công việc trong thời gian ngắn nhất để tránh gây ra bất tiện cho gia đình.
Các bước để sửa chữa đường ống nước
+Với một số vấn đề liên quan đến đường ống nước, bạn có thể tự sửa chữa. Tuy nhiên, nếu vấn đề quá lớn hoặc phức tạp, bạn cần gọi đến dịch vụ sửa chữa đường ống nước. Dưới đây là một số bước để sửa chữa đường ống nước:
 • Bước 1: Kiểm tra toàn bộ hệ thống đường ống nước để xác định vị trí và nguyên nhân gây ra vấn đề hỏng hóc.
 • Bước 2: Khóa van nước để ngăn chặn nước chảy ra khỏi đường ống trong quá trình sửa chữa.
 • Bước 3: Sử dụng các công cụ và vật liệu phù hợp để sửa chữa, như băng keo chịu nhiệt, đường ống nước, kép, đầu ren,... Tùy thuộc vào từng vấn đề cụ thể, thợ sẽ có cách sửa chữa phù hợp.
 • Bước 4: Kiểm tra lại hệ thống đường ống nước sau khi đã hoàn thành sửa chữa để đảm bảo rằng không còn vấn đề.
Giá cả cho dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ
+Giá cả cho dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ phụ thuộc vào nhiều yếu tố như quy mô của công việc, độ khó, vị trí của hệ thống ống nước cần sửa chữa,...
+Bạn đang gặp vấn đề với đường ống nước của mình và cần tìm hiểu về giá sửa chữa đường ống nước tại Hà Nội?
+Bài viết này sẽ cung cấp cho bạn thông tin chi tiết về các yếu tố ảnh hưởng đến giá sửa đường ống nước tại Hà Nội, từ đó giúp bạn có được cái nhìn toàn diện và chính xác hơn về việc sửa chữa đường ống nước.
Các yếu tố ảnh hưởng đến giá dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội
 1. Vị trí của đường ống nước cần phải sửa chữa
+Vị trí của đường ống nước là một trong những yếu tố quan trọng ảnh hưởng đến giá sửa chữa. Đường ống nước ở những vị trí khó tiếp cận hoặc khó sửa chữa thì giá sửa chữa sẽ cao hơn so với những đường ống nước ở vị trí dễ tiếp cận và dễ sửa chữa.
 1. Quy mô công việc cần phải sửa chữa
+Quy mô công việc cũng là một yếu tố ảnh hưởng đến giá sửa chữa đường ống nước. Việc sửa chữa một đoạn đường ống nước ngắn sẽ có giá thấp hơn so với việc sửa chữa một đoạn đường ống nước dài.
 1. Loại đường ống nước cần phải sửa chữa
+Loại đường ống nước cũng là một trong những yếu tố ảnh hưởng đến giá sửa chữa đường ống nước. Nếu đường ống nước của bạn là loại đường ống nước cũ hoặc bị hỏng nặng thì việc sửa chữa sẽ phức tạp hơn và giá sửa chữa sẽ cao hơn so với việc sửa chữa đường ống nước mới và ít hỏng.
 1. Thời gian sửa chữa đường ống nước
+Thời gian sửa chữa cũng là một trong những yếu tố ảnh hưởng đến giá sửa chữa đường ống nước. Nếu bạn cần sửa chữa đường ống nước vào thời điểm cao điểm hoặc cần sửa chữa đường ống nước gấp thì giá sửa chữa sẽ cao hơn so với việc sửa chữa đường ống nước vào thời điểm thấp điểm hoặc không cần gấp.
 1. Chọn dịch vụ cung cấp thợ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ
+Chọn dịch vụ cung cấp thợ sửa chữa đường ống nước uy tín và kinh nghiệm là rất quan trọng để đảm bảo công việc được thực hiện đúng cách, với giá cả hợp lý và an toàn cho người sử dụng.
+Giá sửa đường ống nước tại Hà Nội của các dịch vụ sẽ khác nhau ở mức độ cạnh tranh giữa các doanh nghiệp và chất lượng dịch vụ của từng nhà thầu.
Xem thêm: sửa chữa điện nước Anh Dũng
https://preview.redd.it/moj37ot9fk3b1.jpg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=32371769318f684aaa15232eacfb76ec3e1bc9db
Bảng báo giá dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ
+Dưới đây là bảng giá tham khảo sửa đường ống nước tại Hà Nội, tuy nhiên, giá cụ thể có thể thay đổi tùy thuộc vào các yếu tố đã nêu ở trên và từng dịch vụ.
+Bảng báo giá một số các hạng mục sửa chữa để khách hàng tham khảo trước khi làm được để có thể so sánh với các đơn vị khác. khách hàng chú ý giá lên hay xuống còn do thị trường tác động thêm, nhưng không chênh quá nhiều so với bảng báo giá.
Báo giá dịch vụ sửa chữa điện nước
+Sửa máy bơm nước 150.000 – 250.000 vnđ. Sửa chập điện Báo giá sau kiểm tra. Lắp đồng hồ điện 80.000 – 150.000 vnđ
+Lắp mới 1 bộ bóng đèn 80.000 – 150.000 vnđ. Lắp mới 1 ổ cắm điện 50.000 – 120.000 vnđ. Lắp quạt trần 150.000 – 250.000 vnđ
+Thay 1 bộ bóng đèn 100.000 -150.000 vnđ. Thay bóng đèn 50.000 – 100.000 vnđ. Sửa bóng đèn 40.000 – 80.000 vnđ. Thay CB 80.000 vnđ
+Thay công tắc 30.000 – 60.000vnđ. Thay đồng hồ điện 70.000 – 100.000 vnđ. Thay ổ cắm nổi 50.000 – 100.000 vnđ. Thay quạt trần 200.000 vnđ
+Lắp đặt điện nổi, Báo giá sau khi khảo sát. Lắp đặt điện âm, Báo giá sau khi khảo sát. Lắp đặt điện 3 pha,
+Báo giá sau ki khảo sát. Cân pha điện 3 pha, Báo giá sau khi khảo sát. Lắp phao điện 150.000 vnđ
Bảng báo giá sửa đường ống nước
+Lắp máy giặt 120.000 – 150.000 vnđ. Lắp đồng hồ nước 120.000 – 200.000 vnđ. Lắp máy bơm nước 150.000 – 200.000 vnđ
+Lắp máy nước nóng gián tiếp 200.000 vnđ. Lắp máy nước nóng trược tiếp 150.000 vnđ. Lắp ống nước nóng báo giá sau khi khảo sát
+Sửa đường ống bể âm tường, báo giá sau khi khảo sát. Sửa máy bơm nước 150.000 – 250.000
+Sửa ống nước nổi bị bể, báo giá sau khi khảo sát. Sửa ống nước nóng 150.000 – 250.000 vnđ
+Thay bộ xả bồn cầu 150.000 vnđ. Thay vòi nước 50.000 – 100.000 vnđ. Sửa vòi nóng lạnh,vòi cảm ứng 150.000 – 250.000 vnđ
+Chống thấm sàn, nền, sân thượng báo giá sau khi khảo sát
Bảng giá lắp đặt sửa chữa bình nóng lạnh
+Bảo dưỡng bình nóng lạnh Bình 20 lít 220.000 vnđ ( Trần thạch cao + 50.000 vnđ). Bình 30 lít 250.000 vnđ - Bình 50 lít 350.000 vnđ
+Lắp bình nóng lạnh Bình 180.000 – 200.000 vnđ (tùy vào vị trí). Tháo bình nóng lạnh Bình 150.000 – 200.000 vnđ (tùy vào vị trí)
+Sửa chữa thanh đốt Cái 450.000 vnđ. Sửa chữa thanh Magie Cái 150.000 – 250.000 vnđ (tùy loại)
+Sửa chữa thay thế Rơ-le Cái 450.000vnđ. Thay thế dây chống giật Cái 350.000 vnđ. Thay thế dây cấp Cái 150.000 vnđ
+Thay thế kép nước Cái 18.000 vnđ. Thay thế van 1 chiều Cái 150.000 vnđ
Bảng giá thông tắc vệ sinh
+Thông tắc chậu rửa bát: 300.000 đ (nhà dân) – 500.000 đ (chậu rửa công nghiệp). Thông tắc cống thông thường: 300.000 đ
+Thông cống nghẹt nhà tắm: 300.000 đ – 400.000 đ / 1 lần. Thông cống nước mưa: 300.000 đ – 600.000 đ / 1 lần
+Thông ống thoát nước bồn rửa chén: 250.000 đ – 400.000 đ / 1 lần. Thông ống thoát bồn rửa mặt: 250.000 đ – 350.000 đ / 1 lần
+Nạo vét hố ga, cống rãnh: Liên hệ báo giá. Thi công làm đường ống thoát nước: Liên hệ báo giá. Xử lý chống hôi cống, toilet…: Liên hệ báo giá
+Thông tắc bồn cầu nhà vệ sinh: 250.000 đ – 400.000 đ. Tháo lắp bồn cầu: 300.000 đ – 500.000 đ
+Sửa bồn cầu rò rỉ nước: 100.000 đ. Thay phao bồn cầu: 100.000 đ. Thông bồn tiểu nam: 300.000 đ – 500.000 đ
Lưu ý khi sử dụng dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ đảm bảo hiệu quả và an toàn, hãy lưu ý các điều sau:
 • Chọn thợ sửa chữa có tay nghề cao và đảm bảo an toàn trong quá trình sửa chữa.
 • Hãy tìm kiếm thông tin về thợ sửa chữa trên các trang web đánh giá hoặc hỏi ý kiến từ người thân, bạn bè để đảm bảo chất lượng của dịch vụ.
 • Nếu bạn không chắc chắn về việc sửa chữa đường ống nước, hãy gọi đến dịch vụ sửa chữa để được tư vấn và hỗ trợ.
 • Đừng tự sửa chữa nếu không có đủ kinh nghiệm hoặc không có đầy đủ công cụ và vật liệu. Việc tự sửa chữa có thể gây ra những hậu quả nghiêm trọng cho hệ thống đường ống nước và cả gia đình bạn.
 • Sau khi sửa chữa xong, hãy kiểm tra lại hệ thống đường ống nước để đảm bảo rằng không còn vấn đề.
Ai nên sử dụng dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ?
 • Chủ nhà có thể sử dụng dịch vụ sửa chữa đường ống nước để giải quyết các vấn đề hỏng hóc đường ống cấp và thoát nước trong gia đình.
 • Doanh nghiệp, khách sạn, nhà hàng cần dịch vụ sửa chữa đường ống nước đảm bảo cung cấp nước sạch và đảm bảo an toàn vệ sinh thực phẩm.
 • Các tổ chức, cơ quan hoặc công ty có nhu cầu sửa chữa và bảo trì hệ thống đường ống nước.
Nguyên nhân bị hỏng, các vấn đề thường gặp và đường ống nước và cách giải quyết bằng dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà Hà Nội giá rẻ ?
+Đường ống kẽm: thời gian sử dụng ống nâu năm cũng làm cho đường ống bị oxi hóa và tự hỏng. Do thợ thi công để đường ống ngoài trời hoặc chôn dưới nền nhà lâu ngày ống tự hỏng do oxi hóa.
+Đối với đường ống nhiệt: thi công đường ống ngoài trời không che đậy mưa nắng làm cho ống tự vỡ. Do thợ thi công hàn ống ẩu, để nhiệt độ không đủ hàn ống không chết vối nhau.
+Đường ống nhựa PVC: do thợ bôi keo ít ,ấn ống không chặt ,chuột cắn .v.v.v. Đường ống HDPE do thợ lắp các đầu nối o chặt hoặc vứt bỏ một số chi tiết đi.
+Do tác động như khoan ,cắt đục vào đường ống làm cho đường ống hỏng. Do các công trình xây dựng quanh nhà tác động làm cho đường ống bị rút, rật chân ren, mối hàn.
+Cách nhận biết khi thấy quanh khu vực nhà vệ sinh, các khu vực khác có đường ống. Có hiện tượng thấm nước nước ra tường ,ở hộp kỹ thuật có hiện tượng nước rỉ. Máy bơm chạy vẫn lên nước nhưng chạy suốt không ngắt.
Đường ống nước bị hỏng
+Khi đường ống nước bị hỏng, có thể dẫn đến sự tràn nước hoặc suy giảm áp lực nước trong nhà. Dịch vụ sửa chữa đường ống nước có thể giúp bạn khắc phục tình trạng này bằng cách:
 • Sửa chữa các đường ống nước bị hỏng, bị bục vỡ, bị rò rỉ.
 • Thay thế các đường ống nước bị hư hỏng bằng các đường ống mới.
Tắc đường ống nước
+Tắc đường ống nước là một vấn đề thường gặp trong các hộ gia đình. Các nguyên nhân gây tắc đường ống nước có thể là do cặn bẩn, rong rêu hoặc cảm biến bị kẹt. Dịch vụ sửa chữa đường ống nước có thể giúp bạn khắc phục tình trạng này bằng cách:
 • Sử dụng máy móc chuyên dụng để làm sạch đường ống nước.
 • Thay thế các phụ kiện đường ống cũ hoặc bị hư hỏng.
Thiết bị nhà vệ sinh không hoạt động
+Khi các thiết bị nhà vệ sinh như bồn cầu, sen cây, chậu rửa tay không hoạt động, đây có thể là do bị tắc hoặc hư hỏng. Dịch vụ sửa chữa đường ống nước có thể giúp bạn khắc phục tình trạng này bằng cách:
 • Sử dụng máy móc chuyên dụng để làm sạch thiết bị nhà vệ sinh.
 • Kiểm tra và sửa chữa thiết bị nhà vệ sinh bị hư hỏng.
Nguồn cấp của: dịch vụ sửa chữa đường ống nước tại nhà
submitted by suadiennuocanhdung to u/suadiennuocanhdung [link] [comments]


2023.06.02 10:21 Cautious-Assumption6 Ice complete, now for Fire

Ice complete, now for Fire
It must be noted the multiplier for fire takes a bit of tumble. Cards the same level, research maxed, I guess it’s just the lack of nodes for fire in the green research.
submitted by Cautious-Assumption6 to IdleMinerTycoon [link] [comments]


2023.06.02 10:19 redditesdonc La liberté d'expression est une boîte de pandore

Dans un monde où n'importe qui peut prendre la parole sur n'importe quel sujet et atteindre une large audience, il est nécessaire de légiférer sur la liberté d'expression. 1- Fake news: le problème est connu mais rien n'est fait pour arrêter l'hémorragie. N'importe quel illuminé peut sortir des scoops, allant de la politique monétaire au genres ou pratiques sexuelles de X ou Y. Beaucoup sont par la suite convaincus de ces théories de fou furieux. Ça leur donne une grille de lecture simple et l'impression qu'ils ont tous compris, eux, contrairement aux moutons autour. 2- Discours de haine : il ne s'agit pas que de parfaits inconnus cachés derrière un pseudo, qui se lâchent en ligne. Même l'élite se laisse aller et débite des saloperies pour nuire à une ou un groupe de personnes. Dernier exemple en date, Houellebecq qui regrette ses paroles sur les musulmans. 3- Médiocrité : au-delà des impacts directs d'une prise de parole dans le but de nuire, il existe des effets à moyen et long terme pour toutes les expressions d'idées débiles. L'oisiveté, le rapport à soi et aux autres et les émotions induits par du contenu débilisant, seront payés cash dans l'avenir. Comment sera la société de demain, avec des jeunes, rois du Scroll et récalcitrants au savoir. Passer 7 heures/jour devant des vidéos insta ou tiktok et rêver de devenir influenceur... Tant de talent gâché.
submitted by redditesdonc to opinionnonpopulaire [link] [comments]


2023.06.02 10:18 DaMule1988 First come first serve

🍪 Cookie cookie, cash easy 💵 Earn up to $500 cash 💰 https://temu.com/s/LuN5C1sc7i1ZeZN
Accept my invite to score 3 free swag! https://app.temu.com/m/usrcObx6tJ5syKu
submitted by DaMule1988 to TEMU_Official [link] [comments]


2023.06.02 10:12 M4ust3r93 BAD BEAT JACKPOT ~500 €, my first ever

BAD BEAT JACKPOT ~500 €, my first ever
Was about to go to bed, just wanted to play another few minutes until the YouTube video I was watching was over. Ran my JJ into KK and boy was it the best "bad beat" ever 🤑
submitted by M4ust3r93 to GGPoker [link] [comments]


2023.06.02 10:11 bat117 A data driven(xG and xGA) look at our season

A data driven(xG and xGA) look at our season
There has been a lot of discussion and contention about how we did this season, especially in light of the travesty that was the final. I thought it would be helpful if we can approach our performance with some more context, especially since we might need to focus much more on the league next season.
All the data for this post comes from understat ( Serie A xG Table and Scorers for the 2022/2023 season Understat.com ). It provides xG and xGA data, which is basically general performance/chances created without consideration of finishing (more on that later).

1. General Position and Performance
xPTS is a model that further extrapolates predicted results based on the two team xG. For example, the Atalanta away loss Atalanta 3 - 1 Roma (April 24 2023) Serie A 2022/2023 xG Understat.com had an xG of 1.53 to 1.15 in our favour, which translates to 1.69 expected points for us(we were more likely to win than draw, and both are more likely than a loss). With this mind, here is how we did through the season.
3rd in xPTS
In short, we are expected to be third in our general performance, but grossly underperformed. Napoli is very close to Inter in terms of quality of play, but their hot form and Inter's bad form meant that in practice they are clear and away the undisputed winner. The team that over performed the most is actually Lazio. In terms of actual positioning, they are where we should be and we are where they should be.
For more context, we are 4th in chances created, and 2nd in chances conceded. In general, it would suggest that Mourinho's tactics is working reasonably well, it's just that we have some gaping problems in the squad.
4th in chances created

almost tied with napoli for chances against
The problems with us is that we are abysmal in finishing, and dire in shot stopping. This can be mainly attributed down to Tammy, Belotti and Pellegrini in attack, and mostly Rui Patricio in defense.
In the following sections, I will dig deeper in detail on the problems and underperformance in detail. As a short note, I see a lot of calls for us to get a new striker and I do think that's important, but having a better shot stopper would also do wonders for our chances. Hell, if Rui was like his past self in the final, we might not even have lost the penalty shootout.

2. Defensive Woes
A lot of us probably underestimate how badly we are in need of a better gk because of our defence, but as we see in the Sevilla match, that was utilmately the biggest part of our loss. Bono saved 2 or 3 shots point blank, and the Mancini own goal could have been saved by a gk of Bono's quality, nevermind the penalties. In this section I hope to highlight how much this would improve our game.

Look at the xGA, not the xG
The picture above shows the chances we score and concede and the relative performance. We will cover the offensive woes next chapter so for now only focus on the xGA stats. As you can see, we do very well in set pieces but sucks in open play. I think this is due to the fact that Rui has experience and is generally ok at the none reaction time part of the game, such as low pressure sweeping, claiming crosses and command of the box. What he sucks at is reaction time, probably given his age. If you dont believe in this, just take a look at his proportion of chances saved against chances conceded.

Rui
We block 20% of all chances conceded, a good showing for our defenders, of the remaining shots on target, Rui is saving 5.93 XG and letting in 11.90 xG. This means he save roughly 33% of the chances created

Allison
To put this into context as for what a good GK bring to the game, here is what Allison is doing at Liverpool. He saves nearly as much as he lets in, at nearly 50% saved. This is what a world class GK can do.

Lazio
It's not just Allison. Our inter city rival Lazio is also managing a 50% save rate, which is why they are wildly over performing in the league.

Inter
Even Inter, who is also underperforming at a lesser rate, has Onana saving 37.5% of all chances. This is the deficit we can make up if we find a better GK.

With this in mind, I think I appreciate Mourinho's defensive strategy a bit more as it's essentially built in a way to minimize Rui's deficiencies. This is why we invite crosses and sit deep. With a better gk, we might be able to play more aggressive, even go back to Mourinho's favoured 4231 formation.

3. Finishing and Attackers
https://preview.redd.it/ptrbi6nb2k3b1.png?width=2353&format=png&auto=webp&s=b3d91ffbfc39b839337eddb7a7cb52a922e572dc
The above chart shows the offensive contribution of all our major goal source. Expected assist under performance essentially means other players they pass the ball to sucks at finishing, so we should only focus on the xG underperformance. With that in mind, we can see that despite how Tammy gets clowned for under performing his xG's and missing sitters, Pellegrini and Belotti is technically far worse at converting. But these three together contributes our scoring woes.
In terms of percentage of xG wasted, Tammy is wasting ~38%, Pellegrini is wasting 47%, and Belotti is whiffing all of his xG. It's important to note that Pellegrini is much more valuable than just his xG contribution, as he is our second best creator, below Dybala and above Tammy, but it's still notable and something to critique. Similarly, despite being shitty at finishing, Tammy is pretty useful because he can still convert goals, and he brings a lot of goal facilitation through winning his headers for our other attackers, maybe just not at the price of 40 million. But in general, having a better striker and or someone that can fill Dybala/Elsha's role but is clinical would do wonders for our attack.
There is a lot of speculation around squad building because of how a lot of our key players are in limbo in regards to their future, but in short, if we are trying to build around Tammy (who brings a lot to his game), we want to find someone in Dybala/Pellegrini's role to provide rotation, who should be clinical. If we are building around Dybala/Pellegrini, we need a more clinical finisher up front. Since we have more CAMs like Pellegrini, Dybala and even Solbakken, I prefer to look for new strikers that are clinical.

Here is a short list of recommendations for that, based on the little data scraping I can find from understat. It's important to note that strikers, or any players for that matter aren't simply just slot in replacements, and for example if we lose Tammy, our counter attacking approach would change, and xG itself represents a lot of the game a striker brings such as off the ball movement and ability to find goal scoring opportunities, either through game sense or physicality (for all of Tammy's faults, he isn't terrible off the ball, and is also both pacey and tall). With that caveat out of the way, here are some of my picks with our FFP regulation in mind.
La Liga (similar statue/profile to Serie A, so everything should translate well):
Cyle Larin - Player profile 22/23 Transfermarkt
Similar xG/90 to Tammy, clinical, not over 30, 8 million.
Memphis Depay - Player profile 22/23 Transfermarkt
Decent xG/90, clinical, proven history in top 5 leagues, plays in a similar styled team in Athletico Madrid, affordable at 16 million. However, game time is low which might speak to attitude problems or injury, and its unclear if AM would let him go for 16 mil.
Bundesliga (more offensive league, but talent level is decent):
Serhou Guirassy - Stats 22/23 Transfermarkt
Decent xG, not horrible at finishing. 10 million, and Stuggart is tettering on Relegation so he might want something new.
Marcus Thuram Borussia M.Gladbach xG Shot Map Goal stats Understat.com
Soon to be free agent. Perhaps too high profile for us though.
Donyell Malen - Player profile 22/23 Transfermarkt
youngest player on this list, decent xG and performance with room to grow. At 24, he also has great resale value.
Ligue 1
Terem Moffi - Player profile 22/23 Transfermarkt
Young, prolific, somehow only 20 million. Might be a gem.

Overall, I think our team is doing better than the results suggest, only to be let down by a few players that aren't playing to our standard. Roma, and Mourinho for that matter, deserves support and appreciation, and I hope we make good signings and have better luck in the years to come
submitted by bat117 to ASRoma [link] [comments]


2023.06.02 10:08 Financial_ED_101 Unlocking the Power of High-Yield Investments

Unlocking the Power of High-Yield Investments
“Discover the potential of high-yield investments as a pathway to wealth creation. Explore various investment vehicles that offer high returns and understand how wealthy individuals use debt to capitalize on these opportunities. Learn how to identify lucrative high-yield investment options”

Investing is a powerful tool for creating wealth, but not all investments are created equal. If you're looking to maximize your returns and accelerate your path to financial success, high-yield investments may hold the key. In this article, we will delve into the world of high-yield investments, explore various investment vehicles that offer high returns, and understand how wealthy individuals leverage debt to capitalize on these opportunities. By the end, you'll have a comprehensive understanding of high-yield investments and the strategies for identifying lucrative options.
Understanding High-Yield Investments
High-yield investments are financial instruments that offer the potential for above-average returns compared to traditional investment options. These investments typically come with higher risks, but for those willing to take on the challenge, the rewards can be significant. High-yield investments can include stocks and equities, bonds and fixed-income securities, real estate investment trusts (REITs), peer-to-peer lending platforms, high-yield savings accounts, and even cryptocurrencies and digital assets.
Types of High-Yield Investment Vehicles
 1. Stocks and Equities
Investing in stocks and equities has long been recognized as a pathway to substantial wealth creation. Companies that show strong growth potential and profitability can provide investors with impressive returns. However, it's important to conduct thorough research and analysis before investing in individual stocks, as they can be volatile and subject to market fluctuations.
 1. Bonds and Fixed-Income Securities
Bonds and fixed-income securities are considered relatively safer high-yield investment options. These instruments represent loans made to governments, municipalities, and corporations. Investors earn interest on the principal amount, making them attractive for risk-averse individuals. However, bond investments are not entirely risk-free, as they can be affected by factors such as inflation and changes in interest rates.
 1. Real Estate Investment Trusts (REITs)
REITs allow investors to participate in the real estate market without directly owning physical properties. These investment vehicles pool funds from multiple investors to invest in a diverse portfolio of income-generating properties. REITs often distribute a significant portion of their income as dividends, making them an attractive option for those seeking regular cash flow.
 1. Peer-to-Peer Lending Platforms
Peer-to-peer lending platforms have gained popularity in recent years, connecting borrowers directly with lenders through online platforms. Investors can earn attractive returns by lending money to individuals or small businesses, cutting out the intermediaries and traditional banking institutions. However, it's crucial to assess the creditworthiness of borrowers and diversify investments to mitigate default risk.
 1. High-Yield Savings Accounts
High-yield savings accounts offered by certain banks and financial institutions provide higher interest rates compared to standard savings accounts. These accounts are typically backed by the Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) in the United States, ensuring a level of security for deposited funds. High-yield savings accounts are a low-risk option for individuals looking for stable and modest returns.
 1. Cryptocurrencies and Digital Assets
Cryptocurrencies and digital assets have emerged as an exciting and volatile investment option. With the potential for substantial returns, they have attracted many investors. However, it's important to note that the cryptocurrency market is highly speculative and subject to significant price fluctuations. Thorough research and caution are essential when investing in this asset class.
Risks Associated with High-Yield Investments
As with any investment, high-yield investments come with inherent risks that must be carefully considered.
 1. Volatility and Market Fluctuations
High-yield investments are often more volatile than traditional investment options. Fluctuations in market conditions can cause significant price swings, potentially resulting in gains or losses. Investors must be prepared for market volatility and have a long-term investment perspective.
 1. Default Risk
Certain high-yield investments, such as bonds and peer-to-peer lending, carry the risk of default. Borrowers may fail to repay their debts, leading to a loss of principal or interest payments. Thorough due diligence and risk assessment can help mitigate default risk to some extent.
 1. Liquidity Risk
Some high-yield investments, such as real estate or certain bonds, may lack liquidity. It can be challenging to sell these investments quickly without incurring losses. Investors should carefully evaluate the liquidity of their chosen investment vehicles and consider their investment horizon.
 1. Regulatory Risks
High-yield investments can be subject to regulatory changes and legal risks. Government regulations or policy shifts can affect the profitability and viability of certain investments. Staying informed about regulatory developments is crucial for investors in high-yield assets.
Strategies for Identifying Lucrative High-Yield Investment Options
To maximize the chances of success in high-yield investments, it's essential to follow proven strategies:
 1. Conducting Thorough Research and Analysis
Before investing in any high-yield opportunity, it's crucial to research and analyze the investment thoroughly. Evaluate factors such as historical performance, management team, competitive landscape, and industry trends. This information will help you make informed investment decisions.
 1. Assessing Risk-Reward Ratios
Consider the risk-reward ratio of each investment opportunity. Higher returns often come with increased risks. Evaluate the potential rewards against the level of risk you are comfortable with, ensuring alignment with your investment goals.
 1. Diversifying Investment Portfolio
Spreading investments across different asset classes and investment vehicles is a key strategy for mitigating risks. Diversification helps to reduce exposure to any single investment and can enhance the overall stability of your portfolio.
 1. Seeking Expert Advice
Consulting with financial advisors or investment professionals can provide valuable insights and guidance. Their expertise can help you navigate the complexities of high-yield investments and make informed decisions based on your financial goals.
Leveraging Debt in High-Yield Investments
The concept of leveraging involves using borrowed funds to amplify investment returns. When used wisely, leveraging can be an effective strategy to enhance profitability. However, it's crucial to exercise caution and understand the potential risks.
By utilizing debt, investors can increase their purchasing power and access higher-yield investments that would otherwise be out of reach. This strategy can be particularly advantageous when interest rates are low, allowing investors to take advantage of the interest rate differential.
Before leveraging debt, it's essential to calculate the cost of borrowing, including interest rates, fees, and potential risks. Investors must have a robust understanding of their cash flow, repayment capacity, and risk tolerance. Prudent risk management is essential to avoid overextending oneself financially.
Case Studies of Successful High-Yield Investors
To gain insights into the world of high-yield investments, let's explore a few case studies of successful individuals who have capitalized on these opportunities:
 1. John Smith: Real Estate Mogul
John Smith started with a small real estate investment and gradually built a vast portfolio of income-generating properties. By leveraging debt, he was able to acquire multiple properties and benefit from rental income and property appreciation. Smith's success is a testament to the potential of high-yield real estate investments.
 1. Sarah Johnson: Stock Market Investor
Sarah Johnson diligently researches and invests in promising stocks with high growth potential. She focuses on industries she understands and carefully analyzes financial statements, industry trends, and market conditions. By diversifying her portfolio and taking a long-term approach, she has generated substantial returns from high-yield stock investments.
 1. Mark Thompson: Cryptocurrency Enthusiast
Mark Thompson recognized the early potential of cryptocurrencies and invested in several digital assets. Through thorough research and risk management, he identified promising projects and took calculated risks. Thompson's investments in cryptocurrencies have grown significantly, making him a successful high-yield investor.
These case studies highlight the diverse strategies employed by successful high-yield investors. While their approaches may vary, they all share a commitment to research, risk management, and long-term thinking.
Conclusion
High-yield investments offer the potential for substantial returns and can be an effective pathway to wealth creation. However, they come with inherent risks that must be carefully evaluated. By understanding different high-yield investment vehicles, assessing risks, conducting thorough research, and diversifying your portfolio, you can maximize your chances of success.
Remember to leverage debt prudently, considering the cost of borrowing and your risk tolerance. Seek expert advice when needed and stay informed about regulatory changes. High-yield investments require diligence, patience, and a long-term perspective.
Unlock the power of high-yield investments and explore the world of opportunities that can accelerate your path to financial success.
FAQs
 1. Are high-yield investments suitable for everyone? High-yield investments carry higher risks than traditional options, so they may not be suitable for everyone. It's important to assess your risk tolerance and financial goals before investing.
 2. Can high-yield investments guarantee consistent returns? High-yield investments are subject to market fluctuations and other risks. They do not guarantee consistent returns but offer the potential for higher profitability over the long term.
 3. How can I minimize the risks associated with high-yield investments? Diversification, thorough research, and risk assessment are essential for minimizing risks. Consider seeking expert advice and staying updated on market trends.
 4. Should I consider leveraging debt for high-yield investments? Leveraging debt can amplify returns, but it also carries additional risks. It's crucial to calculate the cost of borrowing and assess your financial situation before leveraging debt.
 5. What should I do if a high-yield investment doesn't perform as expected? Investments can be unpredictable, and not all high-yield opportunities will succeed. It's important to review your investment strategy, consult experts if needed, and make adjustments to your portfolio as necessary.
We have dedicated a full video to this topic on our channel, check it out here!!!
submitted by Financial_ED_101 to u/Financial_ED_101 [link] [comments]


2023.06.02 10:05 DB_co0per_ TWO 3 DAY GA + ONE 3 DAY PARKING PASS FOR SALE

Hello! Are you looking to get a good deal on Summer Smash 2023? You’re in luck, because two 3 day General Admission tickets are available for sale! I’ve also paired one 3 day parking pass along with the tickets, so you’re guaranteed to receive a good deal! Originally purchased for $803, I am only going to ask for $595 due to a change of plans, so feel free to message me! In just a few moments from now, you’ll be on your way to saving over $200!
submitted by DB_co0per_ to LyricalLemonade [link] [comments]


2023.06.02 10:05 Financial_ED_101 5 Lucrative Real Estate Investment Strategies

5 Lucrative Real Estate Investment Strategies
Discover 5 powerful real estate investment strategies used by wealthy individuals to generate substantial profits with debt. Explore proven methods for maximizing your returns in the lucrative real estate market and create long-term wealth through strategic investment opportunities.
Have you ever wondered how wealthy individuals generate substantial profits through real estate investments? The real estate market offers a plethora of opportunities for investors to create long-term wealth and financial stability. In this article, we will delve into five powerful real estate investment strategies used by savvy investors to maximize their returns and build a strong portfolio. Whether you're a seasoned investor or a beginner looking to enter the real estate market, these strategies can help you make informed investment decisions and achieve your financial goals.
Introduction
Investing in real estate can be a lucrative endeavor if approached strategically. With careful planning and knowledge of different investment strategies, you can leverage debt to your advantage and unlock the potential for significant profits. Let's explore five proven real estate investment strategies that have stood the test of time.
Buy and Hold Strategy
The buy and hold strategy is a popular approach among seasoned real estate investors. It involves purchasing a property and holding onto it for an extended period, allowing the value to appreciate over time. By holding the property, investors can benefit from rental income while waiting for the market to mature. However, it's crucial to carefully analyze the property's potential for long-term growth and consider factors such as location, market trends, and potential cash flow.
Fix and Flip Strategy
The fix and flip strategy involves purchasing distressed properties, renovating them, and then selling them at a higher price. This strategy requires a keen eye for identifying undervalued properties with potential for improvement. Successful flippers understand the importance of accurately estimating renovation costs, managing timelines, and finding the right buyer to maximize their profits. However, this strategy also carries risks, including unexpected expenses and market fluctuations.
Rental Property Strategy
Investing in rental properties is a reliable strategy for generating passive income and building long-term wealth. Rental properties provide investors with a steady stream of cash flow while benefiting from property appreciation over time. When selecting rental properties, factors such as location, rental demand, and potential return on investment should be carefully considered. Additionally, landlords must be prepared to handle property management responsibilities, including tenant screening, maintenance, and rent collection.
Real Estate Investment Trusts (REITs)
Real Estate Investment Trusts, or REITs, offer a unique way to invest in real estate without directly owning properties. REITs are companies that own, operate, or finance income-generating real estate. By investing in REITs, individuals can gain exposure to diversified real estate portfolios while enjoying the benefits of professional management and liquidity. However, investors should be aware of the associated risks and consider factors such as the performance of the REIT, fees, and the overall real estate market conditions.
Wholesaling Strategy
Wholesaling is a strategy that involves acting as a middleman between motivated sellers and real estate investors. Wholesalers find distressed properties at discounted prices and then assign the contract to another investor for a fee. This strategy requires strong negotiation skills, the ability to identify lucrative deals, and a solid network of investors. Successful wholesalers can generate quick profits without the need for significant capital or long-term commitments.
Conclusion
Real estate investment strategies offer opportunities to generate substantial profits and create long-term wealth. Whether you choose the buy and hold strategy, fix and flip, rental properties, REITs, or wholesaling, it's crucial to thoroughly understand each strategy's intricacies and consider your risk tolerance, financial goals, and market conditions. By diversifying your investment portfolio and staying informed about the real estate market, you can position yourself for success in the dynamic world of real estate investing.
FAQs
1. Are these real estate investment strategies suitable for beginners?
Absolutely! While some strategies may require more experience and capital, beginners can start with strategies like rental properties or wholesaling, which provide opportunities to learn and build a foundation in real estate investing.
2. What are the risks associated with fix and flip investments?
Fix and flip investments carry risks such as unexpected renovation expenses, market fluctuations, and difficulties in finding suitable buyers within the desired timeframe. Conducting thorough market research and proper due diligence can help mitigate these risks.
3. How do I get started with investing in REITs?
To invest in REITs, you can open a brokerage account and purchase shares of publicly traded REITs. It's important to research and select REITs that align with your investment goals and have a track record of consistent performance.
4. Can I invest in real estate with limited funds?
Yes, several strategies, such as wholesaling, allow you to start investing in real estate with limited funds. By leveraging your skills in finding lucrative deals, you can generate profits without the need for substantial capital.
5. Should I consider hiring a property management company for my rental properties?
The decision to hire a property management company depends on your availability, expertise, and the number of rental properties you own. If you prefer a hands-off approach and have multiple properties, a property management company can handle tenant-related matters and property maintenance on your behalf.
We have dedicated a full video to this topic on our channel, check it out here!!!
submitted by Financial_ED_101 to u/Financial_ED_101 [link] [comments]


2023.06.02 10:03 _Triple_ [STORE] 900+ KNIVES/GLOVES/SKINS, 50.000$+ INVENTORY. M9 Fade, M4 Poseidon, BFK Freehand, Crimson Kimono, Nomad Fade, Skeleton, Kara Lore, Bayo Autotronic, AWP Fade, Kara Damas, BFK Ultra, Kara Freehand, Kara Bright, M9 Damas, Omega, Tiger Strike, Flip MF, Bayo Tiger, Deagle Blaze, Talon & More

Everything in my inventory is up for trade. The most valuable items are listed here, the rest you can find in My Inventory

Feel free to Add Me or even better send a Trade Offer. Open for any suggestions: upgrades, downgrades / knives, gloves, skins / stickers, patterns, floats.

All Buyouts are listed in cash value.

KNIVES

★ Butterfly Knife Freehand FN #1, B/O: $2500

★ Butterfly Knife Ultraviolet FT, B/O: $822

★ Butterfly Knife Scorched FT, B/O: $616


★ Bayonet Tiger Tooth MW #1, B/O: $1300

★ Bayonet Autotronic FN, B/O: $1050

★ Bayonet Tiger Tooth MW, B/O: $629

★ Bayonet Bright Water FT, B/O: $326

★ Bayonet Safari Mesh BS, B/O: $233


★ Karambit Lore FT, B/O: $1110

★ Karambit Damascus Steel FT, B/O: $840

★ Karambit Freehand MW, B/O: $784

★ Karambit Bright Water MW, B/O: $759


★ M9 Bayonet Fade FN, B/O: $1801

★ M9 Bayonet Fade FN, B/O: $1801

★ M9 Bayonet Damascus Steel FN, B/O: $751


★ Nomad Knife Fade FN, B/O: $1156

★ Nomad Knife Slaughter MW, B/O: $544

★ Nomad Knife Blue Steel WW, B/O: $318


★ Flip Knife Marble Fade FN, B/O: $646

★ Flip Knife Doppler (Phase 4) FN, B/O: $574

★ Flip Knife Gamma Doppler (Phase 1) MW, B/O: $552

★ Flip Knife Case Hardened FT, B/O: $257

★ Flip Knife Freehand FT, B/O: $255

★ StatTrak™ Flip Knife Bright Water FN, B/O: $287


★ Huntsman Knife Lore FN, B/O: $461

★ Huntsman Knife Gamma Doppler (Phase 4) FN, B/O: $436

★ Huntsman Knife Doppler (Phase 3) FN, B/O: $353

★ Huntsman Knife Autotronic FT, B/O: $212

★ Huntsman Knife Bright Water FT, B/O: $129

★ Huntsman Knife Forest DDPAT MW, B/O: $129

★ Huntsman Knife Forest DDPAT BS, B/O: $123

★ StatTrak™ Huntsman Knife Rust Coat BS, B/O: $127


★ Bowie Knife Gamma Doppler (Phase 2) FN, B/O: $375

★ Bowie Knife Gamma Doppler (Phase 1) FN, B/O: $363

★ Bowie Knife Tiger Tooth FN, B/O: $269

★ Bowie Knife Crimson Web WW, B/O: $192

★ Bowie Knife Bright Water FN, B/O: $159

★ Bowie Knife Ultraviolet FT, B/O: $126


★ Stiletto Knife Slaughter FN, B/O: $616

★ Stiletto Knife Crimson Web FT, B/O: $412

★ StatTrak™ Stiletto Knife Night Stripe FT, B/O: $227


★ Falchion Knife Lore FT, B/O: $214

★ Falchion Knife Autotronic FT, B/O: $192

★ Falchion Knife Scorched WW, B/O: $105


★ Survival Knife Crimson Web BS, B/O: $216

★ Survival Knife Case Hardened FT, B/O: $198

★ Survival Knife Scorched FT, B/O: $111


★ Shadow Daggers Fade FN, B/O: $368

★ Shadow Daggers Doppler (Phase 3) FN, B/O: $228

★ Shadow Daggers, B/O: $201

★ Shadow Daggers Damascus Steel FT, B/O: $108

★ Shadow Daggers Ultraviolet FT, B/O: $105

★ Shadow Daggers Black Laminate FT, B/O: $99

★ Shadow Daggers Forest DDPAT FT, B/O: $85


★ Gut Knife Doppler (Sapphire) MW #1, B/O: $1700

★ Gut Knife Gamma Doppler (Phase 1) FN, B/O: $223

★ Gut Knife Marble Fade FN, B/O: $203

★ Gut Knife Doppler (Phase 2) FN, B/O: $191

★ Gut Knife Case Hardened BS, B/O: $127


★ Navaja Knife Doppler (Phase 4) FN, B/O: $199

★ Navaja Knife Doppler (Phase 4) FN, B/O: $199

★ Navaja Knife, B/O: $138

★ Navaja Knife Damascus Steel FN, B/O: $111


★ Classic Knife Urban Masked FT, B/O: $146

★ StatTrak™ Classic Knife Stained BS, B/O: $168


★ Ursus Knife Doppler (Phase 3) FN, B/O: $476

★ Ursus Knife, B/O: $375


★ Skeleton Knife, B/O: $1137

★ Talon Knife, B/O: $608

★ Paracord Knife, B/O: $305

★ Survival Knife Forest DDPAT FT, B/O: $97

GLOVES

★ Moto Gloves Transport MW, B/O: $204

★ Moto Gloves Polygon BS, B/O: $142

★ Moto Gloves Blood Pressure BS, B/O: $84

★ Moto Gloves Blood Pressure BS, B/O: $84

★ Moto Gloves 3rd Commando Company BS, B/O: $63

★ Moto Gloves 3rd Commando Company BS, B/O: $63


★ Specialist Gloves Crimson Kimono WW, B/O: $1215

★ Specialist Gloves Tiger Strike FT, B/O: $672

★ Specialist Gloves Lt. Commander FT, B/O: $305

★ Specialist Gloves Lt. Commander BS, B/O: $140

★ Specialist Gloves Crimson Web BS, B/O: $137

★ Specialist Gloves Buckshot FT, B/O: $75


★ Driver Gloves Crimson Weave FT, B/O: $359

★ Driver Gloves Imperial Plaid BS, B/O: $229

★ Driver Gloves Overtake BS, B/O: $77

★ Driver Gloves Racing Green FT, B/O: $48


★ Sport Gloves Omega FT, B/O: $739

★ Sport Gloves Amphibious BS #2, B/O: $733

★ Sport Gloves Arid BS, B/O: $292


★ Hand Wraps Giraffe MW, B/O: $212

★ Hand Wraps Leather FT, B/O: $160

★ Hand Wraps Desert Shamagh MW, B/O: $101


★ Broken Fang Gloves Yellow-banded MW, B/O: $185

★ Broken Fang Gloves Needle Point FT, B/O: $67

★ Broken Fang Gloves Needle Point WW, B/O: $59


★ Hydra Gloves Case Hardened BS, B/O: $65

★ Hydra Gloves Emerald FT, B/O: $65

★ Hydra Gloves Emerald BS, B/O: $62

WEAPONS

AK-47 Case Hardened BS, B/O: $130

AK-47 Bloodsport MW, B/O: $79

AK-47 Fuel Injector BS, B/O: $76

AK-47 Fuel Injector BS, B/O: $76

AK-47 Bloodsport FT, B/O: $70

AK-47 Neon Rider MW, B/O: $60

StatTrak™ AK-47 Aquamarine Revenge FT, B/O: $72


AWP Fade FN, B/O: $1039

AWP Asiimov FT, B/O: $139

AWP Asiimov FT, B/O: $139

AWP Wildfire MW, B/O: $95

AWP BOOM MW, B/O: $93

AWP BOOM MW, B/O: $93

AWP Duality FN, B/O: $81

AWP Asiimov BS, B/O: $79

AWP Asiimov BS, B/O: $79

AWP Chromatic Aberration FN, B/O: $60

StatTrak™ AWP Hyper Beast FT, B/O: $68

StatTrak™ AWP Hyper Beast FT, B/O: $68

StatTrak™ AWP Electric Hive FT, B/O: $55


Desert Eagle Blaze FN, B/O: $623

Desert Eagle Emerald Jörmungandr FN, B/O: $241

Desert Eagle Cobalt Disruption FN, B/O: $81

Desert Eagle Cobalt Disruption FN, B/O: $81

Desert Eagle Cobalt Disruption FN, B/O: $81

Desert Eagle Printstream FT, B/O: $54


M4A1-S Blue Phosphor FN, B/O: $434

StatTrak™ M4A1-S Bright Water MW, B/O: $55


M4A4 Poseidon FN, B/O: $1465

M4A4 Asiimov BS, B/O: $55

M4A4 Hellfire MW, B/O: $50


USP-S Kill Confirmed MW, B/O: $72

USP-S Printstream FT, B/O: $69

StatTrak™ USP-S Kill Confirmed FT, B/O: $139


AUG Flame Jörmungandr FN, B/O: $234

P90 Run and Hide FT, B/O: $147

Five-SeveN Candy Apple FN, B/O: $61

Trade Offer Link - Steam Profile Link - My Inventory

Knives - Bowie Knife, Butterfly Knife, Falchion Knife, Flip Knife, Gut Knife, Huntsman Knife, M9 Bayonet, Bayonet, Karambit, Shadow Daggers, Stiletto Knife, Ursus Knife, Navaja Knife, Talon Knife, Classic Knife, Paracord Knife, Survival Knife, Nomad Knife, Skeleton Knife, Patterns - Gamma Doppler, Doppler (Phase 1, Phase 2, Phase 3, Phase 4, Black Pearl, Sapphire, Ruby, Emerald), Crimson Web, Lore, Fade, Ultraviolet, Night, Marble Fade (Fire & Ice, Fake FI), Case Hardened (Blue Gem), Autotronic, Slaughter, Black Laminate, Tiger Tooth, Boreal Forest, Scorched, Blue Steel, Vanilla, Damascus Steel, Forest DDPAT, Urban Masked, Freehand, Stained, Bright Water, Safari Mesh, Rust Coat, Gloves - Bloodhound Gloves (Charred, Snakebite, Guerrilla, Bronzed), Driver Gloves (Snow Leopard, King Snake, Crimson Weave, Imperial Plaid, Black Tie, Lunar Weave, Diamondback, Rezan the Red, Overtake, Queen Jaguar, Convoy, Racing Green), Hand Wraps (Cobalt Skulls, CAUTION!, Overprint, Slaughter, Leather, Giraffe, Badlands, Spruce DDPAT, Arboreal, Constrictor, Desert Shamagh, Duct Tape), Moto Gloves (Spearmint, POW!, Cool Mint, Smoke Out, Finish Line, Polygon, Blood Pressure, Turtle, Boom!, Eclipse, 3rd Commando Company, Transport), Specialist Gloves (Crimson Kimono, Tiger Strike, Emerald Web, Field Agent, Marble Fade, Fade, Foundation, Lt. Commander, Crimson Web, Mogul, Forest DDPAT, Buckshot), Sport Gloves (Pandora's Box, Superconductor, Hedge Maze, Vice, Amphibious, Slingshot, Omega, Arid, Big Game, Nocts, Scarlet Shamagh, Bronze Morph), Hydra Gloves (Case Hardened, Emerald, Rattler, Mangrove), Broken Fang Gloves (Jade, Yellow-banded, Unhinged, Needle Point), Pistols - P2000 (Wicked Sick, Ocean Foam, Fire Element, Amber Fade, Corticera, Chainmail, Imperial Dragon, Obsidian, Scorpion, Handgun, Acid Etched), USP-S (Printstream, Kill Confirmed, Whiteout, Road Rash, Owergrowth, The Traitor, Neo-Noir, Dark Water, Orion, Blueprint, Stainless, Caiman, Serum, Monster Mashup, Royal Blue, Ancient Visions, Cortex, Orange Anolis, Ticket To Hell, Black Lotus, Cyrex, Check Engine, Guardian, Purple DDPAT, Torque, Blood Tiger, Flashback, Business Class, Pathfinder, Para Green), Lead Conduit, Glock-18 (Umbral Rabbit, Fade, Candy Apple, Bullet Queen, Synth Leaf, Neo-Noir, Nuclear Garden, Dragon Tatto, Reactor, Pink DDPAT, Twilight Galaxy, Sand Dune, Groundwater, Blue Fissure, Snack Attack, Water Elemental, Brass, Wasteland Rebel, Vogue, Franklin, Royal Legion, Gamma Doppler, Weasel, Steel Disruption, Ironwork, Grinder, High Beam, Moonrise, Oxide Blaze, Bunsen Burner, Clear Polymer, Bunsen Burner, Night), P250 (Re.built, Nuclear Threat, Modern Hunter, Splash, Whiteout, Vino Primo, Mehndi, Asiimov, Visions, Undertow, Cartel, See Ya Later, Gunsmoke, Splash, Digital Architect, Muertos, Red Rock, Bengal Tiger, Crimson Kimono, Wingshot, Metallic DDPAT, Hive, Dark Filigree, Mint Kimono), Five-Seven (Neon Kimono, Berries And Cherries, Fall Hazard, Crimson Blossom, Hyper Beast, Nitro, Fairy Tale, Case Hardened, Copper Galaxy, Angry Mob, Monkey Business, Fowl Play, Anodized Gunmetal, Hot Shot, Retrobution, Boost Protocol), CZ75-Auto (Chalice, Crimson Web, Emerald Quartz, The Fuschia is Now, Nitro, Xiangliu, Yellow Jacket, Victoria, Poison Dart, Syndicate, Eco, Hexane, Pole, Tigris), Tec-9 (Rebel, Terrace, Nuclear Threat, Hades, Rust Leaf, Decimator, Blast From, Orange Murano, Toxic, Fuel Injector, Remote Control, Bamboo Forest, Isaac, Avalanche, Brother, Re-Entry, Blue Titanium, Bamboozle), R8 Revolver (Banana Cannon, Fade, Blaze, Crimson Web, Liama Cannon, Crazy 8, Reboot, Canal Spray, Night, Amber Fade), Desert Eagle (Blaze, Hand Cannon, Fennec Fox, Sunset Storm, Emerald Jörmungandr, Pilot, Hypnotic, Golden Koi, Printstream, Cobalt Disruption, Code Red, Ocean Drive, Midnight Storm, Kumicho Dragon, Crimson Web, Heirloom, Night Heist, Mecha Industries, Night, Conspiracy, Trigger Discipline, Naga, Directive, Light Rail), Dual Berettas (Flora Carnivora, Duelist, Cobra Strike, Black Limba, Emerald, Hemoglobin, Twin Turbo, Marina, Melondrama, Pyre, Retribution, Briar, Dezastre, Royal Consorts, Urban Shock, Dualing Dragons, Panther, Balance), Rifles - Galil (Aqua Terrace, Winter Forest, Chatterbox, Sugar Rush, Pheonix Blacklight, CAUTION!, Orange DDPAT, Cerberus, Dusk Ruins, Eco, Chromatic Aberration, Stone Cold, Tuxedo, Sandstorm, Shattered, Urban Rubble, Rocket Pop, Kami, Crimson Tsunami, Connexion), SCAR-20 (Fragments, Brass, Cyrex, Palm, Splash Jam, Cardiac, Emerald, Crimson Web, Magna Carta, Stone Mosaico, Bloodsport, Enforcer), AWP (Duality, Gungnir, Dragon Lore, Prince, Medusa, Desert Hydra, Fade, Lightning Strike, Oni Taiji, Silk Tiger, Graphite, Chromatic Aberration, Asiimov, Snake Camo, Boom, Containment Breach, Wildfire, Redline, Electric Hive, Hyper Beast, Neo-Noir, Man-o'-war, Pink DDPAT, Corticera, Sun in Leo, Elite Build, Fever Dream, Atheris, Mortis, PAW, Exoskeleton, Worm God, POP AWP, Phobos, Acheron, Pit Viper, Capillary, Safari Mesh), AK-47 (Head Shot, Wild Lotus, Gold Arabesque, X-Ray, Fire Serpent, Hydroponic, Panthera Onca, Case Hardened, Vulcan, Jet Set, Fuel Injector, Bloodsport, Nightwish, First Class, Neon Rider, Asiimov, Red Laminate, Aquamarine Revenge, The Empress, Wasteland Rebel, Jaguar, Black Laminate, Leet Museo, Neon Revolution, Redline, Frontside Misty, Predator, Legion of Anubis, Point Disarray, Orbit Mk01, Blue Laminate, Green Laminate, Emerald Pinstripe, Cartel, Phantom Disruptor, Jungle Spray, Safety Net, Rat Rod, Baroque Purple, Slate, Elite Build, Uncharted, Safari Mesh), FAMAS (Sundown, Prime Conspiracy, Afterimage, Commemoration, Dark Water, Spitfire, Pulse, Eye of Athena, Meltdown, Rapid Eye Move, Roll Cage, Styx, Mecha Industrie, Djinn, ZX Spectron, Valence, Neural Net, Night Borre, Hexne), M4A4 (Temukau, Howl, Poseidon, Asiimov, Daybreak, Hellfire, Zirka, Red DDPAT, Radiation Hazard, Modern Hunter, The Emperor, The Coalition, Bullet Rain, Cyber Security, X-Ray, Dark Blossom, Buzz Kill, In Living Color, Neo-Noir, Desolate Space, 龍王 (Dragon King), Royal Paladin, The Battlestar, Global Offensive, Tooth Fairy, Desert-Strike, Griffin, Evil Daimyo, Spider Lily, Converter), M4A1-S (Emphorosaur-S, Welcome to the Jungle, Imminent Danger, Knight, Hot Rod, Icarus Fell, Blue Phosphor, Printstream, Master Piece, Dark Water, Golden Coil, Bright Water, Player Two, Atomic Alloy, Guardian, Chantico's Fire, Hyper Beast, Mecha Industries, Cyrex, Control Panel, Moss Quartz, Nightmare, Decimator, Leaded Glass, Basilisk, Blood Tiger, Briefing, Night Terror, Nitro, VariCamo, Flashback), SG 553 (Cyberforce, Hazard Pay, Bulldozer, Integrale, Dragon Tech, Ultraviolet, Colony IV, Hypnotic, Cyrex, Candy Apple, Barricade, Pulse), SSG 08 (Death Strike, Sea Calico, Blood in the Water, Orange Filigree, Dragonfire, Big Iron, Bloodshot, Detour, Turbo Peek, Red Stone), AUG (Akihabara Accept, Flame Jörmungandr, Hot Rod, Midnight Lily, Sand Storm, Carved Jade, Wings, Anodized Navy, Death by Puppy, Torque, Bengal Tiger, Chameleon, Fleet Flock, Random Access, Momentum, Syd Mead, Stymphalian, Arctic Wolf, Aristocrat, Navy Murano), G3SG1 (Chronos, Violet Murano, Flux, Demeter, Orange Kimono, The Executioner, Green Apple, Arctic Polar Camo, Contractor), SMGs - P90 (Neoqueen, Astral Jörmungandr, Run and Hide, Emerald Dragon, Cold Blooded, Death by Kitty, Baroque Red, Vent Rush, Blind Spot, Asiimov, Trigon, Sunset Lily, Death Grip, Leather, Nostalgia, Fallout Warning, Tiger Pit, Schermatic, Virus, Shapewood, Glacier Mesh, Shallow Grave, Chopper, Desert Warfare), MAC-10 (Sakkaku, Hot Snakes, Copper Borre, Red Filigree, Gold Brick, Graven, Case Hardened, Stalker, Amber Fade, Neon Rider, Tatter, Curse, Propaganda, Nuclear Garden, Disco Tech, Toybox, Heat, Indigo), UMP-45 (Wild Child, Fade, Blaze, Day Lily, Minotaur's Labyrinth, Crime Scene, Caramel, Bone Pile, Momentum, Primal Saber), MP7 (Teal Blossom, Fade, Nemesis, Whiteout, Asterion, Bloosport, Abyssal Apparition, Full Stop, Special Delivery, Neon Ply, Asterion, Ocean Foam, Powercore, Scorched, Impire), PP-Bizon (Modern Hunter, Rust Coat, Forest Leaves, Antique, High Roller, Blue Streak, Seabird, Judgement of Anubis, Bamboo Print, Embargo, Chemical Green, Coblat Halftone, Fuel Rod, Photic Zone, Irradiated Alert, Carbon Fiber), MP9 (Featherweight, Wild Lily, Pandora's Box, Stained Glass, Bulldozer, Dark Age, Hot Rod, Hypnotic, Hydra, Rose Iron, Music Box, Setting Sun, Food Chain, Airlock, Mount Fuji, Starlight Protector, Ruby Poison Dart, Deadly Poison), MP5-SD (Liquidation, Oxide Oasis, Phosphor, Nitro, Agent, Autumn Twilly), Shotguns, Machineguns - Sawed-Off (Kiss♥Love, First Class, Orange DDPAT, Rust Coat, The Kraken, Devourer, Mosaico, Wasteland Princess, Bamboo Shadow, Copper, Serenity, Limelight, Apocalypto), XM1014 (Frost Borre, Ancient Lore, Red Leather, Elegant Vines, Banana Leaf, Jungle, Urban Perforated, Grassland, Blaze Orange, Heaven Guard, VariCamo Blue, Entombed, XOXO, Seasons, Tranquility, Bone Machine, Incinegator, Teclu Burner, Black Tie, Zombie Offensive, Watchdog), Nova (Baroque Orange, Hyper Beast, Green Apple, Antique, Modern Hunter, Walnut, Forest Leaves, Graphite, Blaze Orange, Rising Skull, Tempest, Bloomstick, Interlock, Quick Sand, Moon in Libra, Clean Polymer, Red Quartz, Toy Soldier), MAG-7 (Insomnia, Cinqueda, Counter Terrace, Prism Terrace, Memento, Chainmail, Hazard, Justice, Bulldozer, Silver, Core Breach, Firestarter, Praetorian, Heat, Hard Water, Monster Call, BI83 Spectrum, SWAG-7), M249 (Humidor, Shipping Forecast, Blizzard Marbleized, Downtown, Jungle DDPAT, Nebula Crusader, Impact Drill, Emerald Poison Dart), Negev (Mjölnir, Anodized Navy, Palm, Power Loader, Bratatat, CaliCamo, Phoenix Stencil, Infrastructure, Boroque Sand), Wear - Factory New (FN), Minimal Wear (MW), Field-Tested (FT), Well-Worn (WW), Battle-Scarred (BS), Stickers Holo/Foil/Gold - Katowice 2014, Krakow 2017, Howling Dawn, Katowice 2015, Crown, London 2018, Cologne 2014, Boston 2018, Atlanta 2017, Cluj-Napoca 2015, DreamHack 2014, King on the Field, Harp of War, Winged Difuser, Cologne 2016, Cologne 2015, MLG Columbus 2016, Katowice 2019, Berlin 2019, RMR 2020, Stockholm 2021, Antwerp 2022, Swag Foil, Flammable foil, Others - Souvenirs, Agents, Pins, Passes, Gifts, Music Kits, Cases, Keys, Capsules, Packages, Patches

Some items on the list may no longer be available or are still locked, visit My Inventory for more details.

Send a Trade Offer for fastest response. I consider all offers.

Add me for discuss if there is a serious offer that needs to be discussed.

submitted by _Triple_ to Csgotrading [link] [comments]


2023.06.02 10:02 AutoModerator [I HAVE] Iman Gadzhi Agency Navigator FULL updated course And 3,000+ MORE FREE courses

[I HAVE] Iman Gadzhi Agency Navigator FULL updated course And 3,000+ MORE FREE courses

https://preview.redd.it/xbbmvwk05y2b1.jpg?width=1280&format=pjpg&auto=webp&s=116c1a4c80219604524cc4a321c8086cdb93a5a7
if ANYONE is interested send me a message on Fiverr
==> https://bazarcom.org/Biahezacourse
NEW COURSES (Included when buying my whole collection!):
· ⭐Iman Gadzhi – Agency Navigator 2023
· ⭐Sam Ovens - Consulting Accelerator 2023
· ⭐Cole Gordon – 30 Day Closer
· ⭐Montell Gordon - Agency Transmulation
· ⭐Charlie Morgan - Easygrow Course
· ⭐Sebastian Esqueda - Ecom Revolution
· ⭐Biaheza Droppshiping Course 2023
· Andrew Tate – Courses Bundle
· Charlie Morgan - Imperium Agency
· Charlie Morgan - Gym Growth Accelerator
· Biaheza - Full Dropshipping Course 2023
· Jordan Welch - The Reveal 2023
· Savannah Sanchez - TikTok Ads Course 2023
· Iman Gadzhi - Copy Paste Agency
· Sam Ovens - UpLevel Consulting
· Miles – The FBA Roadmap + The Profit Vault
· Andrew Giorgi – Amazon Dropshipping Course
· Sebastian Esqueda – Ecom Revolution Training Program
· Luca Netz – Advanced Dropshipping 2023
· Kevin King – Freedom Ticket 3.0
· Jordan Platten – LearnAds – Facebook Ads Pro 2023
· Miles – The FBA Roadmap + The Profit Vault
· Dan Vas – Ecom Freedom Shopify Blueprint 2023
· Alexander J.A Cortes - WiFi Money Machine
· Kody Knows - Native Mastery
· Bastiaan Slot - Six Figure Consulting
· Kaibax - Centurion agency
· Joe Robert - Print On Demand Accelerator
· Ryan Hogue - Ryan's Method Dropshipped POD
· Kevin Zhang - Ecommerce Millionaire Mastery
· Ryan Lee – 48 Hour Continuity
· [METHOD] ⚡️TikTok Algorithm Domination Skyrocket your engagement TODAY Updated 2023✨
· Troy Ericson – Email List Management Certification
· Larry Goins – Filthy Riches Home Study Course
· Ry Schwartz – Automated Intimacy
· Patrick Bet-David – All Access Bundle
· Andrea Unger – Master the Code & Go LIVE
· Jon Benson – 10 Minute Sales Letter
· Alen Sultanic – Automatic Clients & Bonuses
· Taylor Welch – Cashflow for Consultants
· Akeem Reed – Slingshot Rental Blueprint
· The Futur Greg Gunn – Illustration for Designers
· Trading180 – Supply And Demand Zone Trading Course
· Jim McKelvey (Foundr) – How To Build An Unbeatable Business
· Master of AI Copy – Copy School by Copyhackers
· Copyhackers – Copy School 2023
· Matei – Gann Master Forex Course
· YOYAO Hsueh – Topical Maps Unlocked
· Tyler McMurray – Facts Verse Youtube Automation Course
· Ashton Shanks – 7 Day Copywriting Challenge Featuring ChatGPT
· Rene Lacad – Rockstar Marketing Blueprint
· Top Trade Tools – Hedge Fund Trender
· Brandi Mowles – Conversion For Clients
· Glen Allsopp – SEO Blueprint 2 (DETAILED)
· Trading Busters – Prop Trading Formula Course
· Sam Woods – The AI Copywriting Workshop (Complete Edition)
· Brian Anderson – Recovery Profit System
· LOW COMPETITION KEYWORDS IN MINUTES ⚡ 70+ REVIEWS ✅ BONUS PDF WORTH $200+
· Devon Brown – Easiest System Ever
· Duston McGroarty – St. Patrick’s Day 2023 Live Event
· Dan Wardrope – Click & Deploy Sales Android
· Lost Boys Academy – How To Make Life Changing Money With OnlyFans!
· WealthFRX Trading Mastery Course 2.0
· TOM & HARRY – Digital Culture Academy
· 100+ Cold Email Templates
· [METHOD] ✅ Make Real Cash with Auto Blogging ⛔Get $1199 Worth of Resources ❌ CUSTOMIZED SECRET PROCESS⚡DONE FOR YOU SITE ⭐ Unlimited Niche Opportunity & So on
· Tobias Dahlberg – Brand Mastery
· Raul Gonzalez – Day Trading Institution 2.0
· Rasmus & Christian Mikkelsen –Impact Academy 2023
· [METHOD] ☢️ The Quick eBay Money Loophole Guide ☢️
· Apteros Trading – March 2023 Intensive
· Rob Lennon – Zero to 10k Twitter Accelerator
· Rob Lennon – Next-Level Prompt Engineering with AI
· Rasmus & Christian Mikkelsen – NEW Audiobook Income Academy Download
· Grow and Convert – Customers From Content
· Charles Miller – The Writersonal Branding Playbook
· Kaye Putnam – Convert with a Quiz
· Forex Mentor – London Close Trade 2.0
· Chase Reiner – Fortune Bots Update 1
· Andrew Ethan Zeng – Social Marketing Mastery
· [Method] Upload FULL, 100% Unedited Copyrighted Videos on Youtube! Content ID DESTROYER!
· Digital Daily – Top 150 ChatGPT Prompts to Make your Life Easy
· Patek Fynnip – Psychology Course
· Thomas Frank – Creator’s Companion (Ultimate Brain Edition)
· [METHOD] ⚡ See the MAGIC of Bulk Posting ✨ Untapped Method ✅ [ BONUS ChatGpt and Affiliate list Pdf]✅
· ⭕️ YouTube Content Machine – Unlimited FREE traffic for CPA – Fully Automated Method ⭕️
· Jakob Greenfeld – Scraping The Web For Fun and Profit
· Adrian Twarog – OpenAI Template Starter Kit for ChatGPT / GPT3
· The Secret Merchants List of Over 2000+ Dropshippers and Amazon FBA Suppliers Based in The US
· Top Trade Tools – Top Swing Trader Pro
· Charlie Houpert – Charisma University 2023
· ▶️ [METHOD + GUIDE] ✅ Make Money ✅ with Kindle Books ⚠️ Even if You Can’t Write ⚠️ [STEP-BY-STEP] ⚡ NO INVESTMENT REQUIRED! ⚡
· Charlie Morgan – Easy Grow
· Nina Clapperton – Jasper AI Course for Bloggers
· Travis Stephenson – Simple Profit System
· Manny Khoshbin – Real Estate Starter Program
· Tanner Henkel & Jerrod Harlan – 7-Figure Email Machine
· [METHOD] Stop Wasting Money on AI Writers Train And Fine-Tune Your Own AI For Free With No Code ⚡⚡⚡Real Method & Practice Examples ⚡⚡
· Creator Hooks – YouTube Title Mastery
· Thomas Frank – Creator’s Companion (Ultimate Brain Edition)
· Sean Dollwet – Royalty Hero
· Jason Bell – Birthday Marketing Formula
· NXT Level FX – Investors Domain
· [METHOD] ⏩ My ETSY $40K~ Passive Income 2023 + HOT Products (Earning Proof) ⏪ Make Money No Marketing Easy $40K~ Guide FOR NOOBS ✅
· Rob Jones & Gerry Cramer – Profit Singularity Ultra Edition 2022 (AI & ChatGPT)
· Cody Wittick & Taylor Lagace – The Influencer Marketing Blueprint
· ⚡️➡️$390/Week BLUEPRINT+PROOF✅Scalable Method❤️Amazon to eBay Dropship✅
· Kody Ashmore – Simpler Trading – Drama Free Day Trades ELITE
· Youri van Hofwegen – YouTube Search Automation
· Montell Gordon – Agency Transmutation
· Csaba Borzasi – Breakthrough Conversions Academy
· Tim Denning – Twitter Badassery
· Geoff Cudd – AI Writing Course for Bloggers & Digital Marketers
· RED CPA FORMULA – UNTAPPED UNDERGROUND CPA SYSTEM
· BowtiedCocoon – Zero to $100k: Landing Any Tech Sales Role
· Holly Starks – Make LINK BUILDING Great Again!
· Mike Warren – Deeds4Cash
· BITCOIN BRITS – The Crypto Course
· Max Gilles – ⚡️☄️ UHQ Leak ❤️CPA JACKER – Epic CPA Blueprint✅⚡️
· Aidan Booth & Steve Clayton – 123 Profit Update 9
· Christina Galbato – The Influencer Bootcamp
· John Thornhill – Ambassador Program
· [Sales] 999+ Ultimate ChatGPT Prompts To Copy & Paste (250+ tasks)
· Pollinate Trading – Curvy Trading System
· Content Mavericks – The Greatest Hits Content System
· Andriy Boychuk – Flowium – Klaviyo Mastery 2.0
· Dagobert Renouf – How To Dominate Twitter (Advanced Growth Bundle)
· Darius Lukas – ⭐ The Marketer’s Bible to ChatGPT ✅ 1000+ ChatGPT Prompts to Copy, Paste & Scale
· Billy Gene – 5 Day A.I. Crash Course for Marketers
· Alex Cattoni – Posse Eye Brand Voice Challenge Program
· Casey Zander – YouTube Fame Game Blueprint
· Harlan Kilstein – Midjourney Mastery
· Shawna Newman – YouTube for Niche Sites
· [Marketing] 1099+ Ultimate ChatGPT Marketing Prompts To Copy & Paste (200+ tasks)
· Karen Foo – Star Traders Forex Intermediate Course
· TheMacLyf – Hive Mind & Masterclass (Onlyfans Course)
· Brittany Lewis – Top Seller Secret
· Dan Henry – Facebook Ads for Entrepreneur
· Russ Horn – Ultra Blue Forex
· Scott Phillips – Crypto Salary System
· Roland Frasier – AI Powered Expert Apprentice + Update 1
· Roger & Barry – Give Academy 1k/Day Platinum Mastermind [COMPLETE with LATEST UPDATE]
· Bretty Curry (Smart Marketer) – Smart Amazon Ecommerce
· Steven Dux – Traders Edge 2023
· Aidan Booth & Steve Clayton – 123 Profit
· Allie Bjerk – Tiny Offer Lab
· Dicke Bush – Generate 10x More Content Using AI
· Mateusz Rutkowski – New Money Blueprint
· Smart Raja Concepts (SRC) – Forex 101
· Chase Reiner – Short Form Riches Bootcamp 2023 – AI ChatGPT Bot Update 3
· Chase Reiner – AI Profits
· Travis Sago – Cold Outreach & Prospecting AMA Offer (Best Value with All Bonuses)
· Live Traders – Professional Trading Strategies
· Allan Dib – The 1-Page Marketing Plan Course
· Dan Koe – Digital Economics Masters Degree
· The Trading Guide – The Gold Box Strategy
· The Complete XAUUSD GOLD Forex Scalping System On Real Trading Account
if ANYONE is interested send me a message on Fiverr
==> https://bazarcom.org/Biahezacourse
submitted by AutoModerator to NewSMMA2023 [link] [comments]


2023.06.02 10:00 bouncycastle26 My talent agency never sent me my paycheck from a SAG commercial and "surrendered"

LA SAG actor here.
The facts I now know: A check was sent to my agency with my name as "Pay To The Order of", and they were listed c/o on the check. They received this check on 4/13 and it was cleared from payroll's bank on 4/17. My agent never sent me my 90% payout, and even forged my signature on the back of the check in order to cash it.
I had been waiting on this check, and we even celebrated via email over this contract upgrade, so we both knew it was coming through, it wasn't like a surprise residual check. I was pretty patient, thinking they were just busy, but I emailed them 3 times asking for the payout, probably over the course of 3 weeks, and they never responded. I then woke up to an email from SAG today:
"Please note, the [agency name] in the Los Angeles Local was deemed surrendered on June 1, 2023 under the AFTRA Agency Regulations Rule 12-C."
SAG is gathering a bond claim from all of us effected financially, and when speaking on the phone with SAG, they stressed that other actors are owed much more than me, and this will be a pro-rated bond, so I most likely will not be receiving even close to what I'm do.
So... what do I do? I'm only owed around 3k, so hiring a lawyer and suing isn't really worth it. I was counting on that 3k, and it just really pisses me off that this happened.
Do I just see how the bond plays out? Or is there something I should be doing about this situation? Is this just a life lesson? And please tell me to fight the urge to send this woman a Facebook Message hounding her for my pay.
submitted by bouncycastle26 to legaladvice [link] [comments]


2023.06.02 09:55 ProposalEcstatic3944 Dog needs rescue today 6/2/23 Georgia

Dog needs rescue today 6/2/23 Georgia
GA- courtesy post…🔥TO BE KILLED 6-2-23🔥HELP ME🔥BEAR DIES IN THE MORNING 🔥AT POLK COUNTY AC IN GEORGIA. 🔥This younger Shepherd boy had an adopter that paid the deposit but they never showed up for him. Because the shelter is full and people keep dumping their dogs off this boy is going to be euthanized in the morning unless if a rescue or adopter steps up for him tonight. Please pledge and please share with every single rescue that you know that might be able to help.
Please contact Shannon Hicks, Harley Butt & https://www.facebook.com/debra.donvito ASAP if you can help.
Best to contact all 3 of us in case if one of us is busy. This is extremely extremely urgent.
Original Facebook post
https://www.facebook.com/1443382325/posts/pfbid02LZrT2SBaDY5BbWMcKQeeHsDhtLr1RBhue4kLPQnbysHj6Y6FwKvUMcx2R6d4FyNdl/?mibextid=SDPelY
submitted by ProposalEcstatic3944 to rescuedogs [link] [comments]


2023.06.02 09:49 moixcom44 Join me in the quest of big time win for the sportbetting, then calling it quits.

Join me in the quest of big time win for the sportbetting, then calling it quits. submitted by moixcom44 to sportsbetting [link] [comments]


2023.06.02 09:48 Early-Ladder-9793 BoA cash rewards cards are utimate solution for CB at this point

I am new to this forum but after reading a lot of posts, I want to share my thoughts about CB strategy. TL;DR: BofA cash rewards cards should be the best solution for CB, assuming one has 100K to invest via BofA/Merrill Lynch.
I am in the team of CB (as compared to points/rewards), so I deliberately maximize CB across my overall spending. I have 2 CFF, 2 CCC, 1 Discover IT, 1 US Bank Cash+, 5 BoA Cash rewards and 1 BoA Unlimited rewards as my catch-all cards.
Luckily I have $100K+ invested in index fund at Merill Lynch, which qualifies me to earn their highest tier CB with 2.625% for catch all purchases and 5.25% for category purchases.
Initially, I used CFF, CCC, Discover for 5%, but the biggest drawback is lack of control over categories, and I feel my CB is at the mercy of these banks' choice of decisions. In good quarters I can maximize CB to quarterly caps, but most quarters I left a lot on the table.
In the past few years, I switched my main system to BoA, and am very happy with it. I hardly use CCC/CFF/Discover even in their 5% quarters, since BoA can reach 5.25% reiably. In particular BoA's cards have a lot of good characteristics that I feel people may not realize:
 1. BoA's category definition is much broader than most other issuers in the market. For example, their travel category includes a lot of entertainment purchases such as amusement and museums. The home improvement category covers lots of contractor charges, etc.
 2. BoA's category is flexible and can be changed so that 5 of my cards cover different categories at any given point. Unlike CFF/Discover, having multiple BoA cards allow me to sync my cards as a "team"
 3. They have a powerful category called "online", which covers a lot of purchases that no other issuers will give bonus CB. Online category accounts for at least 2/3 of all the category 5.25% CB I get overall.
 4. Their cap is 2500 per quarter, which is much more generous than 1500 per quarter (CFF or Discover) or 500 per month (CCC)
Besides BoA, I used US Bank Cash+ to pay utilities (5%), and CCCs for grocery sometimes (5%). I minimize usage of catch-all purchases (2.625%) except for things like property tax, insurance, income tax and tuition. I do that by buying (a lot) VGCs to convert those purchases into 5% CB.
So far, I haven't seen any other strategies that can beat my setup, except for people who play points/rewards game and they value points with multipliers.
submitted by Early-Ladder-9793 to CreditCards [link] [comments]


2023.06.02 09:44 Micateam 5 Year Statistical Review

5 Year Statistical Review submitted by Micateam to girlsfrontline [link] [comments]


2023.06.02 09:43 a1cashloan Quick Loans Online: A Comprehensive Guide

Quick Loans Online: A Comprehensive Guide submitted by a1cashloan to u/a1cashloan [link] [comments]


2023.06.02 09:40 AutoModerator [Get] Mike Warren – Deeds4Cash Download

[Get] Mike Warren – Deeds4Cash Download
Get Course here : https://courseplace.co/download/get-mike-warren-deeds4cash-download/

https://preview.redd.it/lu8r7kz6rc3b1.png?width=768&format=png&auto=webp&s=ec929d69c0ef93bad033b825475e4c146704d73a

Make $3,000 – $10,000 per Deal. Paid By The Bank!

Here’s What Comes With Your Amazing Membership Package

 • E – Manuals
 • Professionally Mastered Audio Files
 • The Virtual Assistant Course
 • Downloadable Forms and Documents
 • Digital Copy of Lead Generation Material
submitted by AutoModerator to courseplace [link] [comments]


2023.06.02 09:37 kftgr2 Weekly streak bonus not awarding?

Weekly streak bonus not awarding?
I was on a 9 week streak prior to finishing the app launcher task. After I clicked the task, I expected it to show 10 weeks, but it hasn't updated. I checked my points and it only went up by 50 points.
Did the rewards app mess up? Has this happened to any one else?
submitted by kftgr2 to MicrosoftRewards [link] [comments]


2023.06.02 09:30 TidyCompetition Mode Banking - Get a Free £10 Bitcoin bonus when you buy £100 of Bitcoin (UK users)

Mode is a great banking app for cash and Bitcoin.
Having a banks that combine crypto and normal banking services allows you to deposit, save, spend, and withdraw in cash and crypto. Mode offer a high interest rate on your Bitcoin (5% APY).
It is super easy to use and everyone with an interest in Bitcoin should look at opening a Mode account.
New users to Mode will get £10 free in Bitcoin when they buy £100 worth of Bitcoin through the app. With the recent dip in Bitcoin prices it is a great time to stack some sats and enjoy the bonus 🚀
The app has been around for a while so lots of users are already using it.
Mode is now available for iPhones / iOS and Android.
Links:
Here are some useful referral links:
Steps:
Here are the instructions as to how to get the £10 bonus in Bitcoin.
 1. Sign up through My Referral Link This will ensure you get the £10 bonus
 2. Enter your phone number on the page and you will receive an app download link via SMS
 3. Verify your ID (Checks are usually processed in less than 10 minutes)
 4. Once account verified deposit £100 into your new Mode account from a bank account in your own name. The deposit is credited almost immediately.
 5. Once the £100 is in your account buy £100 worth of Bitcoin.
 6. You will receive the £10 bonus 24 hours after you bought the £100 in Bitcoin.
 7. Depositing Bitcoin is free and for withdrawing you only pay the normal Blockchain fee.
 8. Share your referral link below!
If you have any questions comment below or DM me :)
submitted by TidyCompetition to freebitcoin [link] [comments]


2023.06.02 09:22 Ok_Process_2921 Told boss I’d like to start a side hustle to make extra money and it didn’t go well. What should I do?

To start I’m an experienced engineer with 3-5 years experience in various engineer roles in tech. A few weeks ago I realized I could make extra money by starting a business that does various technology related work for commercial and residential. Like most companies, you must disclose your side hustle to ensure no conflicts of interest are present to prevent breach of contractual agreements.
Basically I went above my bosses head to disclose the information to my department President as I thought this was the person to go to. My President told me that another department actually really needs someone like me and encouraged me to meet with my CTO to discuss the opportunity. I met with my CTO the next day and he was excited for me to be pursuing this role but also said i should think if I truly want my own side business or not because he would not want to discourage me from pursuing an entrepreneurial endeavor. Basically he told me he’d get me in the position if I passed an exam which I had no problem doing.
The next day comes and my boss comes back from vacation, and I thought it was courteous to disclose to him what I had discussed with our president and CTO.
He completely went off the rails and basically attacked me for going above his head and didn’t understand why I would even do such a thing. I told him I wanted to start a side business for more money and thought I was supposed to go to the President to sign off on it. He said it seems like I was trying to go penny pinching by asking for extra money on my paycheck. He then proceeded to say “why wouldn’t I just think about working at Walmart for extra money instead of starting a side business,” even though I work 50-55 hours a week as is. He then questioned the CTO opening a door for me to pursue a new career that pays a lot more money. I was in complete shock, and he sort of back tracked in the end. He lastly said well whatever you need to do for yourself I’ll help you get what you need for your exam. I said okay thanks and that was the end of it. I’ve been so absorbed mentally in that conversation that I can’t even think about starting the exam for some reason. I just need some advice on what to do in this current situation. There doesn’t seem to be any bad blood between us but my blood boils every time I think about this conversation. It makes me not even want to work at this company anymore even though everyone else was supportive.
Tldr; told my boss our cto offered me a new opportunity for more money if I passed an exam instead of me starting a side business for extra cash. Boss basically disrespected me and made me feel worthless because I went over his head and didn’t choose to apply to Walmart for a side job instead. And yes we have an open door policy..
submitted by Ok_Process_2921 to careerguidance [link] [comments]